10 nap alatt gyalog a Balaton körül

Kik vagyunk?

2017. január 16. - balaton.camino

bd.jpgSok mindent elmond rólam, hogy a szüleim a Balaton partján, Csopakon ismerkedtek meg, ebből a szocializmusban fogant, lángos illatú Bambis pillanatból lettem én, azóta sem tudok elszakadni. A sok éves vezető szövegírói munkákból és külsős újságírásból mára PR-stratégia, gasztro-marketing és tartalomgyártás lett, a sok megivott borból és lelkesen végigélt pincelátogatásból pedig WSET középfok és sok boros ügyfél. Szerencsére. A balatoni nyarakból pedig egy választott második otthon, ahová egyre több izgalmas projekt és kihívás köt. A Budapest-Balaton aszfaltút lassan minden kis kanyarját kívülről nyomom, heti legalább egyszer, nagyon várom, hogy végre sétálva is legyen időm megfigyelni minden szegletet.

Egyébiránt kommunikációval, PR-al és marketinggel foglalkozom. A balatoni projektek közül fontos a társalapítóként jegyzett Balatoni Gasztrotérkép (Szauer Judittal), a Paloznaki Jazz Piknik, és a Homola Pincészet / Sáfránkert Vendéglő páros, segítek a Paletta láncnak és a Mala Garden Hotelnek is. Nagyon fontos az életemben a bor: a DiVino Gozsdu és a DiVino Bazilika kommunikációs vezetése mellett a Junibor tagjainak segítek. Ezek a munkák csapatmunkák, szerencsére jó emberek dolgoznak mellettem. Büszke vagyok rá, hogy - a szerintem legjobb magyar újság, - a Forbes fizetett PR tartalmainak szerkesztését hónapról hónapra menedzselem, és hogy részese lehetek a nagy rendezvények szervezésének.

rlj.jpg

Postás üdülők, szabadstrandok, főtt kukorica és a tűző napon forrósodó vizes gyékények eltéveszthetetlen illata. Innen indul az én Balaton történetem, és folytatódik felejthetetlen páros és családi körbebiciklizésekkel, kalandokkal az északi és a déli parton, 2 éve pedig a Paloznaki Jazz Piknikkel is. A fák alatt henyélésen kívül az izgat a legjobban, hogy legyen körülöttem wifi, azon túl pedig, hogy mitől és hogyan működnek a legjobban a kampányaink és a tartalmaink. Kampánymenedzserként és tartalomstratégaként is az az izgalmas feladatom, hogy vásárlókat, érdeklődőket tereljek ügyfeleimhez, legyen szó a Jazz Piknik jegyeiről, a Trexpert túrabakancsairól, pattogatott amarántról vagy éppen a Profession.hu álláshirdetéseiről. Amikor nem dolgozom, akkor a Kéktúra-füzetembe gyűjtöm a pecséteket, wekerlei otthonunkban főzök valamit a rengeteg szakácskönyvemből, vagy újabb furcsa ékszereket veszek magamnak. Vagy-vagy. 

 

sa.jpg

Először pöttyös fejkendőben ülök láncos hintában a Balaton-parton, aztán anyu hátán lovagolok pokrócon a strandon, és lepirulva alszom az Ibusz bank üdülőjében, ahova apu visz minket a tesóimmal.
A balatonszárszói tábor mellett a vonatsínen 2 forintost lapítok ki a barátokkal, Csopakra járok le Győrből és zsebpénzből veszem a velőspirítóst a Stopban. Veszprémből Almádiba megyek tanulni a partra, de sosem a Neptun strandra, mert oda egyetemista nem teszi be a lábát. Keszthelyről Szigligetre bicajozok át pisztrángot enni, fűben elaludni és napon leégni. Ha várnom kell a lángos-fröccs-jégkása strandmenüre, akkor szöveget írok és posztolok finomságokról, könyvekről, szerencsére csupa olyan dologról, amik amúgy is foglalkoztatnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://balatoncamino.blog.hu/api/trackback/id/tr4212130347