10 nap alatt gyalog a Balaton körül

Balaton Camino

Kedvenceink a 2019-es tókerülésről

2019. október 22. - balaton.camino

10 nap, több ezer élmény, ráadásul mindenki máshogy éli meg a pillanatokat, ez így szép. A lenti listánk is szubjektív és a teljesség igénye nélkül készült. Tegyétek hozzá a magatokét, nekünk most ezek az idei kedvenceink!

Kedvenc pillanat

Tippeltünk reggel Balatonfüreden, hogy vajon hányan is vagyunk, akik a 10 napot végigjárjuk, de amikor el is készült a fotó a keménymagról, és megszámoltunk, hogy bizony több mint 50-en vagyunk teljes tókerülők, akkor az azért elég szuper érzés volt nekünk. Gratulálunk mindenkinek, mert ezek csodás egyéni teljesítmények, amik viszont mind a Balaton Camino idején teljesültek. <3

kemenymag.jpg

Kedvenc szállásadó

Sokan vártak minket sokféleképpen az esti pihenésünkre, a leglelkesebb szállásadónk viszont egyértelműen a Toldi68 házigazdája volt, akivel már indulásunk előtt is többször beszéltünk. Mindig kérdezte, hogy mivel készüljön, mivel segíthet nekünk, a csodás szállás és a kedves vendégszeretet volt a legjobb, köszönjük!

balatoncamino_oktober9_chripkolili-4307.jpg

Kedvenc segítő

Egyértelműen István, Judit férje az, aki az idei utunkat könnyebbé tette! Segített a pólókiadásban, matricásdobozok megtalálásában, szóval úgy egyáltalán a napok elindításában. Aztán segített a szállások átvételében, az étellogisztikában, a dolgok megemelésében és ide-oda hordásában, és természetesen a mi ügyes-bajos dolgainkon kívül is mindenben, amiben egy apa jeleskedik, szóval tényleg MINDENBEN! Örök hála! <3

camino1011_90.JPG

Kedvenc megálló

Balaton Camino menüs megállóink igazán kitettek magukért, de ami a Csókafészekben történt, az maga volt a nagybetűs Hazaérkezés. Talán ott volt úgy igazán egyben a csapat napközben, és ehhez hozzájárult az aznapi szakadó eső is: mindenki szárítgatta a cipőt-kabátot a bedurrantott kandalló mellett, előkerültek a sportkrémek meg érkeztek a melegítő pálinkák is a pultból. Egy szempillantás alatt megtöltöttük az éttermet, ők mégis becsülettel és kedvességgel állták a rohamot, a borsókrémlevest meg a ropogós rántott csirkét azóta is emlegetjük - köszönet érte!

camino1010_80.JPG

Kedvenc partszakasz

Még a triplázó Balaton-kerülők is bukkanhatnak új partszakaszokra! Mi például idén tudtuk meg, hogy a Balatonboglár-Fonyódliget közötti részen a part nincs elzárva, hanem nagyon is járható. Arról nem is beszélve, hogy olyan a kilátás, hogy nem nagyon akarsz továbbmenni. 
balatoncamino_oktober8_chripkolili-3954.jpg

balatoncamino_oktober8_chripkolili-4038.jpg

Kedvenc ötlet

Azt mondja az Orbán Peti somolyogva, hogy van egy ötlete. 

Egy nappal később hetvenen fekszünk szorosan egymás és a hátizsákjaink mellett a badacsonyi mólón, és egy drón felé integetünk. Balaton Camino Tetris Challenge!

camino1011_84.JPG

Kedvenc látkép 

Az első napi borongós időből pont akkor váltott napsütésre, amikor a csapat egy része kiért a balatonvilágosi Magaspartra.

screen_shot_2019-10-21_at_13_11_24.png

(Egyik) kedvenc kép

Chripko Lili nem véletlenül utcai fotózással kezdte, egyszerűen meglát pillanatokat. Nem sokat üldögéltünk idén padokon hármasban, intézkedtünk, szervezkedtünk, de itt ebben a pillanatban volt egy kis megállás. Sasszeműek megfigyelhetik, hogy egész jól összekombináltuk a színeket.

balatoncamino_oktober8_chripkolili-3904.jpg

Kedvenc random megvendégelés

Bélatelepen a strandon vidám társaságba futott bele az arrajáró: a strand gondnoka és rendszeres horgásza a csodás napsütésben pálinkával kínálta az elhaladó csapatot. Egyre többen lettünk, koccintottunk, aztán még érkeztek, és együtt indultunk tovább. Beszéltük is, hogy jó volt kicsit bevárni és felduzzasztani a csapatot, hiszen a "mezőny" nap közepére mindig szétszakadozik, ki gyorsabban, ki lassabban megy. 

balatoncamino_oktober8_chripkolili-4016.jpg

footer_bloghu.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://balatoncamino.blog.hu/api/trackback/id/tr5415227826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása